Praktisch

I.v.m. COVID: Gelieve op tijd te komen (max. 5 minuten te vroeg) en wacht gerust buiten als het weer dit toelaat. Bij het binnenkomen, gelieve de handen te ontsmetten. 

Voor een afspraak kan u de praktijk contacteren via het nummer 0494 690580 of via mail info@praktijkjib.be

Om van start te kunnen gaan met kinesitherapie is een voorschrift nodig om terugbetaling van de therapie te garanderen. Dit kan na een bezoek aan de arts/specialist. Hier staat een diagnose, het aantal behandelingen, een datum en een handtekening op, eventuele verslagen en medische beeldvorming mag u ook meebrengen.

Op de eerste afspraak zal er een intake worden afgenomen om alle gegevens te verzamelen en de hulpvraag vast te leggen. Hiervoor neemt u de identiteitskaart en een klevertje van de ziekenkas mee. Tijdens dit gesprek zullen we het verdere verloop en de praktische afspraken bespreken.

Praktijk Jib is geconventioneerd. Voor patienten met een verhoogde tegemoetkoming gelden de door het RIZIV opgelegde tarieven.

Verwittig a.u.b. tijdig (>12u op voorhand) indien u een afspraak niet kunt nakomen, anders wordt de tijd aangerekend zonder terugbetaling van de mutualiteit.